GroeNoord - Jos Popken

Waarom doen jullie mee aan AgroTechniek Holland?
"AgroTechniek Holland is voor ons een geschikte locatie om GroeNoord te laten zien, aangezien het een professionele vakbeurs is. De beurs vindt tevens midden in ons werkgebied plaats en is mede hierdoor een perfecte gelegenheid om GroeNoord te profileren."

Hoe belangrijk is jullie een beursdeelname aan een nationale vakbeurs in jouw marketingstrategie?
"De vakbeurs biedt ons een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de naamsbekendheid en het uitdragen van ons premium merkenpakket. Daarnaast heeft het een positieve invloed op ons relatiebeheer, wij verwachten veel van onze klanten te mogen begroeten tijdens de beursdagen."

Waarom zou de beursbezoeker van #ATH18 jouw stand niet moeten overslaan?
"Wat het jaar 2018 bijzonder maakt voor ons, is dat John Deere 100 jaar tractoren produceert. Tijdens ATH zullen we de bezoekers op stand W11 een kijkje laten nemen in de historie en ontwikkelingen van de John Deere tractoren. De bedrijfsnaam GroeNoord is een nieuwe naam op de deelnemerslijst. Sinds de samenvoeging van Greve en GroeNoord in januari 2017 is de naam Greve vervangen door GroeNoord. Dit is de eerste beurs in Flevoland waar wij als GroeNoord aan deelnemen. Het is dan ook de uitgelezen kans om het publiek kennis te laten maken met GroeNoord."