Van Ginkel Machines - Herbert van Ginkel

Waarom doen jullie mee aan AgroTechniek Holland?

Van Ginkel Machines B.V. is er trots op om aanwezig te zijn op AgroTechniek Holland 2018. Al vanaf de start van deze beurs hebben wij gebruik gemaakt van deze mogelijkheid om onze producten tentoon te stellen. ATH biedt ons al vele jaren de gelegenheid om in de buitenlucht onze kipwagens aan het publiek te laten zien. We hebben veel ruimte tot onze beschikking en kunnen dan ook meer laten zien dan op kleinere beurzen.

Hoe belangrijk is jullie een beursdeelname aan een nationale vakbeurs in jouw marketingstrategie?

De beurs is een mooie gelegenheid om onze vaste klanten weer eens persoonlijk te spreken, maar wij kijken er ook naar uit nieuwe klanten te ontmoeten. We horen graag van de mensen uit de sector wat er leeft en wat hun wensen en ideeën zijn over ons product. Met deze input kunnen wij onze producten blijven verbeteren, maar het stelt ons ook in staat om nieuwe producten te ontwikkelen die aansluiten op de wensen van de markt.

Waarom zou de beursbezoeker van ATH18 jouw stand niet moeten overslaan?

Dit jaar zullen wij ons nieuwste product meenemen, de hooglosser HL22-2. Inmiddels zijn er al diverse exemplaren van deze hooglosser verkocht, maar wij zijn erg benieuwd naar de reactie van het bredere publiek! Kom dus zeker even langs op onze stand om de nieuwe hooglosser of een van onze andere kipwagens te komen bekijken. Wij verwelkomen u graag!