Wim van Breda - Dick van Breda

Waarom doen jullie mee aan AgroTechniek Holland?
“De Agrotechniek Holland vakbeurs is al jaren een landelijke ontmoetingsplaats voor een heel breed publiek. Wim van Breda BV levert en onderhoud machines in alle uithoeken van Nederland en om die reden is het bij uitstek de perfecte gelegenheid om onze doelgroep te bereiken. Een aanzienlijk deel van het publiek is direct of indirect dagelijks betrokken met de machines die wij leveren, waardoor ook de ‘kwaliteit’ van de bezoekers ook zeer hoog is. Jaarlijks staan onze machines voor het onderhouden van wegen, wegbermen en sloten in de spotlights op ATH en wekt het de interesse van nieuwe en bestaande klanten.”

Hoe belangrijk is jullie een beursdeelname aan een nationale vakbeurs in jouw marketingstrategie?
“Erg belangrijk, i.c.m. de GroenTechniek Holland beurs is het nagenoeg de enige mogelijkheid om jaarlijks landelijk ons assortiment en noviteiten fysiek aan een breed publiek te tonen. Een beurs rechtstreeks terugverdienen door handel op de stand is niet meer van deze tijd, maar de marketingwaarde die de ATH biedt om in enkele dagen met een groot publiek in aanraking te komen, is van onschatbare waarde.

Bij onze marketingstrategie staat het contact met de klant op nummer 1, waardoor Wim van Breda BV er ook bewust voor kiest om op ATH de nadruk te leggen op relaties aangaan en onderhouden. Uiteraard is daarbij het tonen van ons assortiment een belangrijk middel om het publiek naar de stand te trekken en in contact met ze te komen.”

Waarom zou de beursbezoeker van ATH18 jouw stand niet moeten overslaan?
“Wim van Breda BV toont een uitgebreid en uniek assortiment van machines en werktuigen voor het onderhouden van wegen, wegbermen en sloten. Hierbij zullen een aantal noviteiten in de spotlights staan, waaronder de nieuwe BreTrac, een zelf ontwikkeld hogesnelheid maaivoertuig. Daarnaast verwachten wij o.a. een aantal primeurs te kunnen meenemen naar ATH18 van o.a. fabrikanten Reform en Votex. Kortom, een bezoek aan ATH zonder bezoek aan de stand van Wim van Breda BV is een gemiste kans voor jong en oud!”